Close

06-24226468 webmail@gregtheulings.nl

TEKST + BEELD

Redactionele teksten & Zakelijke portretten

TEKST

Tekst + Beeld – Duidelijker kan ik het niet maken. Dat is wat ik voor je kan verzorgen. Ik beheers niet alleen het woord, maar versta ook de taal van beeld. Door tekst en beeld te combineren, geef ik kracht aan de te communiceren boodschap. Want wervende teksten komen nog meer tot leven met sprekende beelden.

Ik ben veelzijdig inzetbaar maar vooral actief op het terrein waar voorheen gescheiden media vandaag de dag samenkomen. Zo schrijf ik niet alleen wervende teksten voor brochures of nieuwsbrieven, maar ben ik ook volledig thuis voor wat betreft sociale media, en blogs of tweets.

Je kunt mij ook vragen voor het onderhouden van je website of andere redactionele taken. Communiceren is het doel; samenbrengen van tekst en beeld het middel. De achterliggende techniek beheers ik tot in de finesse.

Wil je meer weten? Klik dan snel op de knop hieronder om te zien wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van redactionele werkzaamheden.

Meer informatie...

BEELD

Voor wat betreft mijn fotografie richt ik mij met name op de zakelijke kant van de markt. Ik maak portretten van mensen, profielfoto’s voor, intranet, sociale media zoals LinkedIn, Facebook of Twitter. Natuurlijk maak ik ook foto’s ter ondersteuning van een redactioneel artikel voor bijvoorbeeld een bedrijfsmagazine of je website.

Voor wat betreft mijn fotografie maak ik gebruik van  een mobiele studio. Dat beketent dat ik graag naar jou toekom en jij er in principe de deur niet voor uit hoeft. Dat bespaart jou of je medewerkers een hele berg tijd die zo efficiënter benut kan worden. Dat doe ik overigens door héél Nederland voor alle MKB’ers, ZZP’ers of organisaties. Van groot tot klein.

Wanneer ik naar je toekom neem ik mijn computer mee,  zodat je direct mee kunt kijken en het resultaat kunt zien. Ik maak mijn professionele beelden overigens tegen een schappelijke prijs.

Wil je meer weten? Klik dan snel op de knop hieronder om te zien wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van professionele fotografie.

error: