Close

06-24226468 webmail@gregtheulings.nl

BEELDVERHALEN

Foto’s met een verhaal

Van half maart tot en met half mei verandert een gedeelte van Nederland in één grote bloemenzee. Het begint in maart met het krokusseizoen. Daarna komen de narcissen en hyacinten op. Ten slotte laten de tulpen hun geweldige kleuren zien, ongeveer vanaf midden april tot de eerste week van mei.
Bekijk de foto's...
Rotterdam is wereldberoemd geworden door de moderne architectuur die je werkelijk overal in de stad kunt vinden. Zodra je het Centraal Station van Rotterdam uitloopt weet je meteen dat je in de architectuurhoofdstad van Nederland bent. In deze serie een impressie van de markthal en omgeving!
Bekijk de foto's...
De Zeche Zollverein Schacht XII in Essen is een representatief voorbeeld van de ontwikkeling van de zware industrie in Europa en was ooit de grootste en modernste kolenmijn ter wereld. In dit beeldverhaal neem ik je mee naar de hoogtepunten die je er kunt verwachten.
Bekijk de foto's...
Zeewolde is één van de zes gemeenten van de Nederlandse provincie Flevoland. Een poldergebeid dat is drooggelegd in de jaren 60 van de 20e eeuw. Het 'dorp' Zeewolde is de jongste, niet door samenvoeging ontstane, gemeente van Nederland. Pas in 1984 gingen er de eerste heipalen de grond in voor nieuwbouw en als uitbreiding van de randstedelijke gemeenten.
Bekijk de foto's...
Er zijn zoveel leuke en bijzondere manieren om de Nederlandse natuur te ontdekken. De natuurgebieden, nationale parken en nationale landschappen van Nederland bieden je een prachtige flora en fauna en zijn bovendien een oase van rust. Een vakantie in eigen land is puur genieten!
Bekijk de foto's...
Wie in het Noordelijkste puntje van Groningen door het slib van de Waddenzee banjert, voelt zich één met dit unieke natuurgebied.
Bekijk de foto's...
Kurkentrekkers, loopings en andere halsbrekende capriolen... Het massaal toegestroomde publiek bij een airshow geniet met volle teugen van het spektakel in de lucht. De belangstelling is groot en de echte liefhebber wil natuurlijk zo ver mogelijk vooraan staan!
Bekijk de foto's...
Midden in de polder Arkemheen ligt een uniek monument, het stoomgemaal Arkemheen (voorheen: Hertog Reijnout). Dit stoomgemaal is 100 jaar lang in bedrijf geweest, van 1883 tot 1983. Daarna werd haar functie overgenomen door een elektrisch gemaal dat nu het overtollig water uit de polder maalt.
Bekijk de foto's...
In veel Nederlandse en Belgische gemeenten is de kerstboomverbranding een traditie in het begin van het nieuwe jaar. De dennenbomen die tijdens de feestdagen als kerstbomen in de huiskamers hebben gestaan, worden dan bijeengebracht en verbrand.
Bekijk de foto's...
De haven van Rotterdam is de grootste haven van Europa. Het havengebied - met een lengte van 42 kilometer - is één van de belangrijkste kruispunten van de goederenstroom ter wereld. Zo is de haven de toegangspoort tot een Europese markt van meer dan 350 miljoen consumenten. Een plek waar veiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid hoogste prioriteit hebben. Maar waar ook ruimte is voor werk, onderwijs en plezier.
Bekijk de foto's...
error: