Close

06-24226468 webmail@gregtheulings.nl

FUJIFILM X-T20 systeemcamera wint EISA Award

Gorinchem, 15 augustus 2017 – De Europese Associatie voor Beeld en Geluid (EISA / European Imaging and Sound Association) heeft dit jaar de FUJIFILM
X-T20 uitgeroepen als beste consumenten compact systeemcamera  voor 2017-2018.

FUJIFILM X-T20: „EISA Consumer Compact System Camera 2017-2018

Professionele beeldkwaliteit in een tijdloos ontwerp – De Fujifilm X-T20 systeemcamera is een zéér innovatieve camera die veel functies op foto- en videogebied bundelt, waardoor deze camera enthousiaste (amateur)fotografen een rijke ervaring te bieden heeft.

In het binnenste van deze handzame camera gaat een 24,3 Megapixel X-Trans CMOS III Sensor schuil die in combinatie met de hoogwaardige FUJINON objectieven een zeer indrukwekkende beeldkwaliteit levert.

De nieuwe X-Processor Pro beeldprocessor draagt daarbij zorg voor verbeterde prestaties om ook de allerkleinste details tot in de perfectie snel te kunnen verwerken. Tegelijkertijd draagt de processor ook bij aan een snelle reactietijd en aansprekende functies zoals 4K video en de verbeterde filmsimulaties.

De mechanisch bedienbare instelwielen en het aanraakgevoelige LCD scherm geeft de fotograaf een nog betere gebruikservaring, waardoor hij zich volledig kan concentreren op het creatieve proces en zich geen zorgen hoeft te maken om de gebruikte techniek.

Het volledig vernieuwde autofocussysteem telt 91 zeer nauwkeurige autofocuspunten, dat zelfs tot 325 autofocupunten kan worden uitgebreid.

Verder beschikt de FUJIFILM X-T20 over in totaal vijf verschillende AF-C programmafuncties die kunnen worden toegepast voor het fotograferen van bewegende onderwerpen. Zo is er voor iedere denkbare fotografische situatie wel een geschikt autofocusprogramma beschikbaar waardoor er nooit meer een moment gemist hoeft te worden.

Meer weten over Fujifilm X camera’s?

Ben je al een Fujifilm gebruiker, of zou je graag meer willen weten over Fujifilm X camera’s, dan is er ook een hele leuke Facebook groep die ik onderhoud en waar je lid van kunt worden. ‘Fujifilm X-Serie Vraagbaak en Foto’s‘, is momenteel de grootste Fujifilm X community van de Benelux. Klik op deze tekst om lid te worden van deze groep.

error: