Close

06-24226468 webmail@gregtheulings.nl

Fujifilm introduceert Graphite Silver X-T2 en Graphite X-Pro2.

Fujifilm introduceert vandaag de Graphite Silver editie van de populaire Fujifilm X-T2 en Graphite editie van de X-Pro2 systeemcamera uit de Fujifilm X-Serie. Deze elegante zilverkleurige uitvoering van de Fujifilm X-T2 en X-Pro2 worden beschikbaar gesteld naast de reguliere versie van beide camera’s.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Fujifilm X-T2 Graphite Silver

De X-T2 is het vlaggenschip model van Fujifilm en beschikt over een unieke en geroemde kleurenreproductie technologie voor een meer dan uitstekende beeldkwaliteit. De belangrijkste kenmerken van deze camera zijn dat deze opstart in 0.3 seconde en een sluitervertraging kent van slechts 0.045 seconde. Ook beschikt de Fujifilm X-T2 over een uiterst accuraat autofocussysteem, dat kan scherpstellen op een onderwerp in 0.06 seconde. Het is bovendien de eerste camera uit de X-Serie die beschikt over 4K video.

De Fujifilm X-T2 is de ultieme systeemcamera die dankzij zijn geweldige functionaliteit en unieke technologie in staat is om professionele beeldkwaliteit te leveren van een zeer hoog niveau. De Fujifilm X-T2 Graphite Silver editie wordt geleverd met op maat gemaakte accessoires, zoals een aluminium afdekplaatje voor de flitsschoen en een bijpassende EF-X8 opzetflitser die passen bij de zilveren kleur van de behuizing. Verder wordt de camera geleverd met een luxe lederen schouderriem.

Fujifilm X-T2 Silver Graphite

Fujifilm X-Pro2 Graphite Editie

De Fujifilm X-Pro2 is een systeemcamera die geroemd wordt om zijn uitmuntende beeldkwaliteit en zijn snelle en stille autofocussysteem. Deze luxueus ogende uitvoering van de Fujifilm X-Pro2 in grafietkleur wordt geleverd met een speciaal bijpassend objectief, de compacte FUJINON XF23mm F2 R WR, die dezelfde kleur heeft als de camerabehuizing. De camera en het objectief worden eind januari 2017 samen geleverd als ‘kit’ en zal beschikbaar komen onder de naam ‘Fujifilm X-Pro2 Graphite Editie’.

De Fujifilm X-Pro2 werd geïntroduceerd in maart 2016 als het vlaggenschipmodel van de X-serie van Fujifilm. Een cameralijn die bekend staat om zijn uitmuntende kleurrenreproductie en beeldkwaliteit. De Fujifilm X-Pro2 beschikt als enige camera in de wereld over een Geavanceerde Hybride Multifunctionele Zoeker die gebruikers in staat stelt om direct te kunnen wisselen tussen een optische en elektronische zoeker. De Fujifilm X-Pro2 beschikt verder over een 24.3 Megapixel X-Trans TM CMOS III sensor die in staat is beelden te leveren van een superhoge beeldkwaliteit. Een sensor die de grenzen van wat men normaal verwacht van een APS-C beeldsensor overschrijdt.

Dankzij zijn lange lijst aan mogelijkheden, zijn klassieke ontwerp, zijn snelle AF systeem en stille sluiter staat de Fujifilm X-Pro2 hoog aangeschreven bij veel professionele fotografen die zich bezighouden met documentaire- en reportagefotografie. Tevens wordt deze camera graag gebruikt door semi-professionele fotografen en gevorderde fotografie enthousiastelingen voor bijvoorbeeld straat- en portretfotografie.

 

De elegante Graphite Silver editie stijlvol en luxueus

De Fujifilm X-Pro2 Graphite editie behoudt uiteraard alle mogelijkheden waarover ook de originele X-Pro2 beschikt, maar verkrijgt door zijn grafietkleur een extreem elegant uiterlijk. De toegepaste coating op de behuizing bestaat uit meerdere lagen. Door extra donkerzwart pigment toe te voegen verkrijgt de X-Pro2 Graphite editie een nog luxueuzere metallic uitstraling. De camera wordt geleverd inclusief de FUJINON XF23mm F2 R WR objectief en LH-XF35-2 zonnekap die dezelfde grafietkleur krijgt als de behuizing van de X-Pro2 Graphite editie. Door deze combinatie verkrijgt de camera een nog elegantere en stijlvolle uitstraling die het hart van de bezitters van deze camera’s sneller zal doen kloppen van trots.

Fujifilm X-Pro2 Graphite Editie
FUJINON XF23mm F2 R WR Graphiite
Meer weten over Fujifilm X camera’s?

Ben je al een Fujifilm gebruiker, of zou je graag meer willen weten over Fujifilm X camera’s, dan is er ook een hele leuke Facebook groep die ik onderhoud en waar je lid van kunt worden. ‘Fujifilm X-Serie Vraagbaak en Foto’s‘, is momenteel de grootste Fujifilm X community van de Benelux. Klik op deze tekst om lid te worden van deze groep.

Featured afbeelding: Fujifilm Mediadatabank / J. Rask

error: